Stadiul lucrărilor în școlile de pe raza orașului

 

INFORMARE

În actualul context al pandemiei provocate de infecția cu virusul Covid-19, lucrările de construcții demarate la școlile din oraș se desfășoară cu oarecare dificultate, însă și cu privire la această importantă activitate a administrației locale dorim să vă ținem la curent, prezentându-vă în cele ce urmează stadiul fizic, pe fiecare unitate de învățământ, astfel:

Proiect – ”Modernizare și dotare Școala Gimnaziala nr.2, oraș Zimnicea”
La această unitate școlară, după cum se cunoaște s-au demarat lucrările doar în Corpul C1, pentru a se nu fi perturbată activitatea didactică a școlii.
S-a efectuat consolidarea pe interior, fiind în curs de efectuare consolidarea pe exterior a clădirii, cu fundații, stâlpi și grinzi din beton armat, atât la corpul C1 cât și la sala de sport. S-a executat șarpanta, urmând învelitoarea din tablă după turnarea grinzilor peste nivelul etajului 1.
S-a montat tâmplăria nouă de termopan și s-a realizat scara exterioară din beton, conform normativelor ISU. Lucrările la Anexa 1 (WC) și corpul de legătură sunt realizate în proporție de 90% , acestea necesitând doar finisaje interioare și echiparea edilitară (instalațiile).
S-au demarat și lucrările de amenajare a drumurilor și aleilor, a gardului de împrejmuire și echiparea edilitară (rețele de apă, canalizare și rețele electrice).

Proiect – ”Modernizare și dotare Școala Gimnaziala nr.3, oraș Zimnicea”
Până acum s-au realizat lucrări în Corpul C1, fiind efectuate toate demolările și decopertările straturilor vechi ale pereților, fundațiilor și acoperișului terasă. Este în curs activitatea de consolidare pe exterior a clădirii cu fundații, stâlpi și grinzi din beton armat. S-a executat șarpanta, urmând învelitoarea din tablă după turnarea grinzilor peste nivelul etajului 1.

Proiect – ”Modernizare Școala Primară nr.4, oraș Zimnicea”
S-au efectuat toate demolările și decopertările straturilor vechi ale pereților, fundațiilor și acoperișului terasă. S-au efectuat consolidările la fundații, pereți și placa peste parter la corpurile vechi.
Sunt finalizate șarpanta și învelitoarea pe corpul de școală si grădiniță în proporție de 100%, urmând învelitoarea din tablă pe sala multifuncțională. La corpurile consolidate au fost realizate finisajele interioare în proporție de 90% urmând a fi montate echipamentele.
Sunt finalizate construcțiile la roșu pentru extinderea corpului școlii și centrala termică, fiind în lucru finisajele interioare și instalațiile electrice, termice și sanitare.

PRIMARUL ORAȘULUI ZIMNICEA

PÂRVU PETRE

 

 


Sari la conținut