Informare : măsuri de siguranță în școli în vederea prevenirii răspândirii infecției cu virusul Covid-19

 

Primarul orașului Zimnicea s-a întâlnit astăzi cu directorii și contabilii unităților de învățământ. Tema discuțiilor a constituit-o siguranța elevilor și a cadrelor didactice, în eventualitatea întoarcerii la școala a elevilor de clasa a 8-a și a 12-a. Aceștia ar putea reveni în sălile de clasă începând cu 2 iunie, pentru pregătirea examenului de evaluare națională și a examenului de bacalaureat.
Din discuțiile de astăzi a reieșit faptul ca elevii de clasa a 8-a din Zimnicea nu se vor întoarce la școală pentru pregătiri. În cazul elevilor de clasa a 12-a, o singură clasă a optat pentru venirea la liceu, iar materiile la care se va face pregătire pentru susținerea examenului de bacalaureat vor fi limba și literatura romana și istorie.
Autoritățile locale și conducerea liceului vor lua toate măsurile necesare pentru siguranța elevilor și a cadrelor didactice, prin asigurarea de materiale de protecție și substanțe dezinfectante.
Tot la întâlnirea de astăzi s-a hotărât ca fiecare unitate școlara să-si stabilească necesarul de produse în vederea asigurării siguranței elevilor și cadrelor didactice atunci când, într-o forma sau alta, vor fi reluate cursurile.

 

 


Sari la conținut