Informare cetățeni 11.05.2020

 

Primaria Zimnicea a efectuat astăzi o noua acțiune de dezinfecție. Au fost vizate străzile orașului, dar și scările blocurilor de locuit din zona centrala. S-a făcut dezinfecția scărilor și a spațiilor comune, de la parter pana la ultimul etaj, s-au îmbibat covorașele cu dezinfectant și s-au reîncărcat dispozitivele cu substanță dezinfectantă pentru mâini.
În prezent, la Centrul de carantină sunt 54 de persoane, dintre acestea 4 fiind cetățeni ai orașului Zimnicea. În izolare la domiciliu se mai află doar 7 persoane .
Spitalul Orășenesc Zimnicea funcționează la parametri normali, în actualul context al pandemiei.
Tânăra de 21 de ani, suspecta de infectare cu noul corona-virus, se afla în continuare internată la București. Primul test a ieșit negativ, tânăra viitoare mămică așteptând acum cea de-a doua testare.
Autoritățile orașului se pregătesc pentru data de 15 mai atunci când va fi ridicată starea de urgență. Sunt pregătite locurile de joaca pentru copii și parcul orașului.
Cetățenii orașului Zimnicea sunt rugați să respecte în continuare cu strictețe măsurile de distanțare socială, cea mai buna metodă de evitare a contaminării cu noul corona-virus.

 

 


Sari la conținut