A doua dezinfecție generală în oraș – 06.04.2020

 

 

06 APRILIE 2020

COMUNICAT

Stimați cetățeni,
Așa cum vă aduceam la cunoștință săptămâna trecută, pentru a limita răspândirea infecției cu virusul Covid-19, Primăria orașului Zimnicea continuă activitățile de dezinfecție în spațiile publice, prin intermediului operatorului licențiat SC URBANA SERV SRL, societate comercială cu unic asociat orașul Zimnicea, prin Consiliul Local al orașului Zimnicea.
Astăzi se desfășoară activitatea de dezinfecție a tuturor scărilor de bloc, a trotuarelor din zona centrală, atât cele comerciale, cât și cele pietonale și a mobilierului urban, cu dezinfectantul virucidal cu spectru larg de acțiune “Rely+On Virkon”, agreat de Ministerul Sănătății. Tot astăzi se va efectua dezinfecția generală și în Piața agroalimentară a orașului, unde se utilizează aceeași soluție.
Precizăm că pentru respectarea prevederilor Ordonanței Militare nr.4/2020, în week-end la toate scările de bloc din oraș s-au montat dispozitive ce conțin soluție dezinfectantă pentru mâini și covorașe impregnate cu hipoclorit de sodiu, pentru dezinfectarea încălțămintei la intrarea în scări.
Începând de astăzi, toate străzile din oraș, inclusiv străzile laterale vor fi supuse tratamentului săptămânal de dezinfecție, folosindu-se soluția Clor lichid 14 – hipoclorit de sodiu, deasemenea soluție agreată de Ministerul Sănătății și care nu prezintă pericol pentru sănătatea oamenilor. Această activitate se va finaliza în cursul zilei de mâine, 07 aprilie 2020.
Activitatea de dezinfecție pe străzi se va realiza și cu o vidanjă ce aparține SC APA SERV SA, operatorul regional pentru alimentare cu apă și canalizare, însă acest autovehicul a fost dezinfectat minuțios în prealabil, neexistând niciun pericol pentru sănătatea cetățenilor.

PRIMARUL ORAȘULUI ZIMNICEA

PÂRVU PETRE

 

 

 

 

 

 


Sari la conținut