Pregătirea școlilor și a grădinițelor în vederea începerii cursurilor în anul școlar 2020-2021

 

Începutul școlii mâine este despre grijă, distanțare fizică, măști, dezinfectanți, circuite, despre cum să stea copiii separați în bănci, este fără flori și fără îmbrățișări, este despre reguli de acum înainte. Este greu, este dificil de aplicat și respectat. Vom reuși pentru că, înainte de orice, este despre puterea noastră de a face orice ne stă în putere pentru sănătatea copiilor noștri.

De mâine începe școala…

În aceste noi condiții…

De mâine… elevii trebuie să respecte reguli, părinții să aibă răbdare, dascălii să se împartă între predare și noul rol de supraveghetor, iar noi, administrația, de nevoilor fiecărei școli și grădinițe.

Am alocat fonduri să se achiziționeze toate materialele necesare copiilor și dascălilor, am dotat toate școlile să poată oricând transmite online: cu table inteligente, camere web, laptopuri și internet de mare viteză. Am instalat termoscanere performate, am creat condiții pentru igienă și dezinfecție.

Începe cel mai dificil an școlar, cu scenarii pe culori, cu incertitudini, cu temeri, cu nesiguranță, cu multe provocări și speranța că le vom face față cu calm și colaborare.

Vă doresc tuturor sănătate și mult succes în noul an școlar!

Primar,
Petre PÂRVU

 

 


Sari la conținut