Lucrări în grafic

Asfaltarea străzilor din zona de est a ajuns astăzi la cel de-al 5-lea tronson, pe strada Cetatea. Au fost deja asfaltate, cu primul strat de asfalt, străzile Împăratul Traian, Daciei, Plevnei și Miron Radu Paraschivescu. Spre finalul săptămânii asfaltarea va ajunge și pe strada Rovine. De asemenea, a început și amenajarea intrărilor în gospodării.

Toate cele 10 tronsoane de străzi din zona de est vor fi încheiate în luna noiembrie.

Proiectul de modernizare al acestor străzi a fost inițiat în urmă cu 3 ani de zile. Firma care a câștigat atunci licitația a abandonat lucrările, iar primăria a fost nevoită să-și caute dreptatea în instanță. Justiția a dat câștig de cauză Primăriei Zimnicea, care a putut relua anul acesta proiectul asfaltărilor din zona respectivă. Firma a continuat însă acțiunile în justiție împotriva primarului. Edilul zimnicean este însă optimist în privința acestei ultime acțiuni a respectivei firme de construcție.

Proiectul de modernizare al străzilor din zona de est a orașului Zimnicea este realizat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 1, cea mai mare parte a finanțării fiind asigurată de Ministerul Dezvoltării Regionale.


Skip to content