Începe asfaltarea străzilor din zona de est

De luni va începe asfaltarea străzilor din zona de est a orașului Zimnicea. Împaratul Traian, Daciei și Plevnei, vor fi primele trei străzi care vor fi asfaltate începând de săptămâna viitoare. Acestea sunt pregătite pentru acest ultim proces de modernizare, aici fiind deja montate bordurile, gagherele și întinse toate straturile de piatră spartă. Aceste 3 străzi sunt primele care vor fi asfaltate, urmând apoi celelalte 7 străzi incluse în proiect. Toate cele 10 străzi vor fi asfaltate până la jumătatea lunii noiembrie.

Proiectul de modernizare al străzilor din zona de est este realizat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 1. Valoarea totală a investiției este de circa 70 de miliarde de lei vechi, cea mai mare parte fiind asigurată de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Circa 20 de miliarde de lei vechi este contribuția Primăriei Zimnicea.

Modernizarea străzilor din zona de est a fost amânată peste 2 ani de zile din cauza primei firme care a caștigat licitația de realizare a proiectului. Primăria Zimnicea a câștigat dreptatea în instanță și în prima parte a acestui an proiectul a fost reluat.


Skip to content