Comunicat 17.07.2020 – reabilitare DN 51 Zimnicea – Alexandria

O prioritate a administrației publice în ultimii 20 de ani a fost crearea și modernizarea infrastructurii de drumuri, făcând nenumărate demersuri și obținând finanțare pentru asfaltarea străzilor din oraș.
Cunoscut fiind faptul că o comunitate nu se poate dezvolta independent, rețeaua de drumuri naționale și județene fiind extrem de importantă, demersurile pentru reabilitarea acestor drumuri au fost de asemenea numeroase și adresate tuturor autorităților centrale de resort, indiferent de culoarea politică a guvernelor care s-au succedat la Palatul Victoria în toată această perioadă.
În ultimii 3 ani, am intensificat numărul solicitărilor pentru reabilitarea Drumului Național 51 care leagă orașul Zimnicea de municipiul Alexandria, drumul cel mai utilizat de locuitorii orașului și aflat într-o stare avansată de degradare, solicitări cărora până de curând nu li s-a dat curs.
În urma întâlnirilor cu prietenul meu, domnul Cristian Barbu – Secretarul General adjunct al Guvernului, în sfârșit această doleanță a comunității a fost auzită, fiind aprobată reabilitarea DN 51 Zimnicea- Alexandria.
Îi mulțumesc pentru implicare și pentru sprijinul acordat comunității noastre în soluționarea acestei probleme, convinși fiind că ne va sprijini și pe viitor în implementarea proiectelor administrației publice, menite să contribuie la dezvoltarea zonei noastre.

 

PRIMAR,
PÂRVU PETRE

 

Descarcă comunicat


Sari la conținut