Bani pentru învățământul zimnicean

 

Consiliul Local Zimnicea a alocat astăzi sume de bani consistente către unitățile de învățământ ale orașului. Este vorba despre bani care vor merge către bursele elevilor, naveta profesorilor dar și către investiții. L a acest capitol, sume de bani a primit Liceul Teoretic Zimnicea, pentru noul campus școlar.

Sedința de lucru ordinară pe luna în curs a adus astăzi pe masa consilierilor locali din Zimnicea mai multe proiecte de hotărâri care vizau activitatea unităților de învățămant ale orașului. Au fost proiecte care au vizat naveta profesorilor dar și stabilirea cuantumului de burse acordate elevilor în anul școlar 2019-2020.

Proiectele de hotărâri referitoare la învățământul local au vizat și investițiile. La acest capitol se detașează Liceul Teoretic Zimnicea, mai exact noul campus școlar al unității de învățământ. Astfel, Consiliul Local a aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici pentru amenajarea unui teren de sport în aer liber dar și a unor alei de acces betonate. Tot pentru noul campus școlar au fost alocate sume pentru montarea de aparate de aer condiționat și a unui sistem de supraveghere video.

Majoritatea acestor sume provin din rectificarea bugetară în urma căreia Zimnicea a primit 32 de miliarde de lei vechi de la bugetul național.


Skip to content