Noi terenuri de sport pentru zimniceni

Noul complex sportiv și de agrement de pe strada Primăverii (zona blocurilor ANL) va fi dat în folosință până pe data de 1 mai. Aceasta este speranța edilului șef al orașului, dar și asigurările primite din partea constructorilor. Noul complex vine să răspundă necesităților de practicare a diferitelor sporturi, acesta urmând să beneficieze de utilități și dotări dintre cele mai moderne.

Astfel, iubitorii de sport din Zimnicea vor avea în curând la dispoziție un teren de mini-fotbal, un teren de tenis de câmp, un loc de joacă pentru copii, vestiare, cabine de dus, instalație de nocturnă și o tribună cu 120 de locuri. De asemenea, noul complex este gândit să dispună de o zona verde dar și de locuri de parcare.

Cu o valoare de circa 11 miliarde de lei vechi, investiția este susținută cu fonduri din bugetul local al orașului. Pe lângă facilitățile specifice legate de practicarea sportului și de petrecere a timpului liber, noul complex rezolvă și problema urbanistică a zonei respective , igienizată și redată acum folosinței tuturor zimnicenilor.

Trebuie precizat ca acesta nu este singurul obiectiv realizat sau în curs de realizare anul acesta pe strada Primăverii. Complexul sportiv din zona blocurilor ANL se adaugă astfel noului loc de joacă de la Grădinița nr. 5 (obiectiv în lucru la momentul actual) dar și noii Piețe de Pește dată deja în folosință. Toate aceste obiective se află pe strada Primăverii iar pe măsură ce vor finalizate acestea vor schimba radical aspectul acestei artere a orașului nostru.

Biroul de Presă al Primăriei Zimnicea