Facilități Fiscale

Facilitati FiscalePrimăria Zimnicea acordă și anul acesta o serie întreagă de facilități fiscale. Administrația locală a înțeles necesitatea protejării categoriilor sociale vulnerabile, și a menținut și anul acesta scutirile sau reducerile consistente de la plata taxelor și impozitelor locale pe terenuri și clădiri pentru anumite categorii de contribuabili.

Pe lângă aceste categorii sociale clar definite, două masuri vin în întâmpinarea tuturor categoriilor de contribuabili locali.

Prima măsură se referă la bonificația (reducerea) de 10% acordată contribuabililor persoane fizice și juridice, care își achită integral taxele și impozitele locale până pe data de 31 martie 2016. Aceasta facilitate nu este o noutate pentru Zimnicea, se aplică deja de mai mulți ani.

A doua facilitate fiscală majoră de anul acesta se adresează contribuabililor care au acumulat deja restanțe importante la plata taxelor și impozitelor către bugetul local. Pentru a veni în sprijinul acestora, Primăria Zimnicea acordă anul acesta o reducere de 73,3% din majorările de întârziere acumulate de restanțieri. Foarte important – această măsură se aplică doar dacă datoriile principale și restul de 26,7% din majorările de întârziere sunt achitate până la data de 31 martie 2016.

Pentru informații suplimentare nu ezitați să vă adresați casieriei sau biroului de Taxe și Impozite al Primăriei Zimnicea, birou situat la etajul 2, camera 223. De asemenea, pentru informații aveți la dispoziție și numărul de telefon al biroului – 0247.366.260.

Biroul de Presă al Primăriei Zimnicea